Een mooie tuin krijgt u niet vanzelf. Bovendien is een tuin continu in beweging en vraagt heel wat onderhoud, het hele jaar door. Misschien speelt u ook wel eens met de gedachte om een hovenier in te schakelen. Omdat u zelf geen groene vingers heeft. Of juist wel, maar graag een handje op weg geholpen wilt worden bij het behouden van uw droomtuin.

Wij zijn een servicegericht en veelzijdig hoveniersbedrijf dat ook kleinere opdrachten graag voor u uitvoert. Van het aanleggen van een nieuwe tuin tot het snoeien van die coniferen waar u zo tegenop ziet.

Het leukste aan mijn werk vind ik het meedenken met de klant. Dat kan zijn door een creatief idee bij de complete aanleg, maar juist ook bij de losse onderdelen van het onderhoud. Advies over het weghalen of laten staan van beplanting bijvoorbeeld. Of langskomen om te snoeien zodat alles er weer netjes bijstaat. Als ik die tuindeur achter me dicht trek, blijft er een tevreden klant achter. En daar gaat het om.

Aanleg

Tuinenzorg.nl is het adres voor alles op het gebied van tuinen, planten, bestratingen en vijvers. Wij zijn gespecialiseerd in de complete tuinverzorging van ontwerp tot aanleg en onderhoud.

Wij zitten vol creatieve ideeen. Over de inrichting van uw tuin, maar ook over de beplanting, de bestrating of de verlichting. Twijfelt u of planten wel op de juiste plek staan? Wat is de beste periode om deze boom te snoeien? Voor al uw tuinvragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een verhelderend advies. En dat doen we voor particulieren, bedrijven of de Vereniging van Eigenaren; wij zorgen dat uw tuin er piekfijn bij ligt.

 

Onderhoud

Niet iedereen is geboren met groene vingers. Of misschien heeft u te weinig tijd of kunt u wel een paar extra handen gebruiken of beschikt u niet over het juiste materiaal. Dan ondersteunen we u graag bij het onderhouden van uw tuin. Hoe vaak? Dat hangt volledig af van de tuin en uw situatie. Zo kunnen we een- of tweemaal per jaar groot onderhoud verzorgen. We komen maandelijks langs voor het onkruidvrij houden van de tuin en wekelijks plannen we graag tijd in om uw gazon te maaien. Zo blijft u zorgeloos genieten van uw tuin.

Maar aarzel ook niet om onze hulp in te schakelen bij incidentele werkzaamheden, zoals een keertje snoeien, of het verwijderen van onkruid.