Tuintips

Frisse duik in een zwemvijver?

Helaas ... dat zal volgend jaar worden! Maar samen met het bedrijf van #Jan Bruggers maken wij er hier iets moois van.  Ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op deze unieke plek in Onstwedde van Rene en Gerda Nijenbrinks? 

Lees meer

Uw haag ook strakker dan die van de buren?

Gelukkig laat het weer het toe om de buxushaag nog even bij te werken. Uiteraard komen ook de andere najaarswerkzaamheden voor de tuin langzaam maar zeker in beeld! Heeft u ook hulp nodig? Met een strakke haag op naar 2017!

Lees meer

Update grote tuinrenovatie

Zo komt een grote boerderij toch veel beter tot zijn recht midden in Onstwedde. Weet u nog meer plekjes die zo'n opknapbeurt kunnen gebruiken? Wij helpen u graag!

Lees meer

Waarom de Beukenhaag laten snoeien door de tuinman?

Als een klant je belt om te kijken naar zijn tuin weet je als hovenier nooit wat je te wachten staat. Bij aankomst komt gelijk het eerste probleem letterlijk en figuurlijk om de hoek kijken. Het parkeren op de openbare parkeerplaats wordt een kunstje op zich. De...

Lees meer

Vakantiepret na uw vakantie?

Heeft het onkruid uw terras, paadjes, bedrijventerrein ook te pakken en weet u zich geen raad. Onze tuinman helpt u graag weer aan een verzorgd uitzicht.

Lees meer

Heeft u ook last van Wespen en/of Hoornaars?

Inmiddels hebben wij de eerste nesten weer bestreden. De komende tijd zult u zien dat de overlast wel eens flink kan toenemen op het terras of tijdens een gezellige  bbq. gelukkig is deze klant een kopzorg kwijt ook al heeft hij er eerst een dikke jeukbult aan over...

Lees meer

De meerwaarde van een tuinontwerper

Een goede tuinontwerper zet lijnen en vormen uit bij een huis of bedrijf. Een ontwerper zoals Annegreet Westra kan voor u veel geld besparen door een 3D ontwerp te tonen, voordat er ook maar 1 gat wordt gegraven.